Uw bezoek

Nieuwe patiënt

Bij Dentiek verwelkomen we met veel plezier nieuwe patiënten. Door de drukte hebben we nu echter een patiëntenstop. Van zodra er opnieuwe vrije plaatsen zijn, melden wij dit zeker op onze website!

Tijdens uw eerste bezoek brengen we uw mondgezondheid in beeld en verhelpen we de meest dringende problemen. Indien gewenst kunnen we een op maat gemaakt behandelplan opstellen om eventuele structurele problemen op te lossen of om esthetische wensen te realiseren. Hierbij luisteren wij uitsluitend naar uw wensen en krijgt elke behandeling op voorhand een vaste prijs.

Praktisch

Onze praktijk beschikt over een ruime parking die u kan bereiken door de oprijlaan aan de linkerzijde van de praktijk te volgen. De wachttijd wordt geminimaliseerd, maar indien u ruim op tijd bent, kunt u gebruik maken van onze gratis wifi en de voorziene lectuur. Betalen kan elektronisch via Bancontact of cash.

Spoed

Indien u acute tandpijn ervaart in het weekend of op een feestdag, dan kan u terecht bij de algemene wachtdienst op het nummer: 0903 39969.