Clear Correct

Omdat uw glimlach ertoe doet.

Studies tonen aan dat rechte tanden een positieve invloed hebben op de mondgezondheid. Scheve tanden of gebitsafwijkingen bemoeilijken de gebitsverzorging. Hierdoor kan het risico op cariës of parodontale aandoeningen toenemen. Het kan ook leiden tot ongelijkmatige afslijting of zelfs een fractuur.Op lange termijn kan een behandeling waarbij de tanden worden rechtgezet, bijdragen aan het behoud van de tanden en het voorkomen van dure tandvervanging.

Clearcorrect bestaat uit doorzichtige aligners. Dit zijn transparante 'hoesjes' van kunststof waarmee uw tandarts uw tanden stukje bij beetje verplaatst. Vergeleken bij traditionele beugels zijn aligners prettiger om te dragen. Dit komt omdat ze perfect zijn aangepast aan de vorm van de tanden en er geen draden of brackets worden gebruikt. De aligners zijn heel eenvoudig uit de mond te nemen om te eten en tanden te poetsen.

De pasvorm en het materiaal zorgen bovendien voor een discrete behandeling. Het zal nauwelijks iemand opvallen dat u aligners draagt.

Een discrete en comfortabele oplossing voor mooie en gezonde tanden.